Skjær gjennom skallet på appelsinen helt rundt (ikke tvers igjennom) litt nærmere toppen enn midten. Hvis du trodde at å lage lys var en møysom prosess med å smelte stearin og helle i former eller hva man nå gjør for å lage lys, tro om igjen
Silje Merethe NilsenJohannessen. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Jeg har laget en ny oppskrift på lakriskarameller som jeg skal dele med dere. Jeg har kjøpt lakrissirup og pulver på Johan Bülow sin lakrisbutikk som er på Steen og Strøm i Oslo
Tilsett smeltet smør (noe avkjølt) helt på slutten og rør dette godt inn. Sofie Caroline Nilsen. Siden arbeidskara snikkerer selv om det er søndag, synes jeg det er velfortjent med litt ekstra godt til lunsj
Silje Merethe NilsenJohannessen. Opprinnelig skal de være formet som brune pinner, altså avlange, firkantige med skrå i de korte sidene, om dere skjønner
Ja, det er helt OK å gå på ski, og ja norske vidder er flotte og alt det der. Men godt er det, kjapt er det og unge Nilsen fikk nok en gang sol i sinnet
Avkjøl kaken i formen til den er helt kald. Det har jeg blitt bare mer og mer med årene, og nå synes jeg det er kjempegøy å eksperimentere med lakris i kaker også
Huset mitt blir hvist aldrig helt ryddig heller. Silje Merethe NilsenJohannessenFølg bloggen min. august lagde jeg skinkegrateng til mannfolkene som drev på med maskiner og greier rundt huset for å få planert utenfor
Kristine ble helt hekta på disse med brunost på, selv syntes jeg de var utrolig gode med hvitost, paprika og agurk, mens Mathias og Emma likte best å spise dem helt vanlige uten noe ekstra
Klem vannet ut av gelatinbladene og rør dem inn i den varme bringebærsaften til de er helt oppløst. Jeg har brukt Fine Liquorice Powder fra Johan Bülow
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.