I dag vil jeg dele en kjempegod oppskrift jeg fant på Serinakaker. Jeg synes disse så kjempegode ut. Måtte selvfølgelig teste denne oppskriften og de var like gode som de så ut
(Utdrag fra pressemeldingen). dager og kjølige netter med påvirkning fra Andesfjellene. Vinen er lagret i 30 måneder på franske 225 liters Demptos Seguin
Serine Drejer. Helga er rett rundt hjørnet igjen, og i morgen reiser eg på storfint besøk til bestevenninna mi i Bergen - så denne helga ser eg veldig fram til
Oppskriften er hentet fraErica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“. For en stund siden hadde jeg farmor på besøk og jeg serverte henne denne gulrotkaken
15. 07. 2014. Dette er et sommerlig solbærsyltetøy som smaker spesielt godt til oster. Syltetøyet blir nokså tykt i konsistensen og har søt og god smak
Kantareller og aspargesbønner er i sesong fra august til september, så pass på -sesongen er kort. Haricots verts (aspargesbønner) blir mye brukt i det Franske kjøkken
Industridyr lider alt for ofte en dårlig skjebne, ikke alle blir like godt behandla, de får dårlig for, blir overfora, feilernært, medisinert og gir deg rett og slett langt fra et sunt matprodukt å tilberede til slutt
Fjern overflødig væske fra soppen med et kjøkkenpapir. Jeg fikk en flott bok til jul av min søster – “Raw food på norsk – De beste oppskriftene på naturlig mat” av Erica Palmcrantz og Irmela Lilja
En klassisk oksestek er fremdeles ønsket til søndagsmiddag og som selskapsmiddag hos mange. Den har fulgt oss i mange generasjoner og det håper jeg den kommer til å fortsette og gjøre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.