Så nå har mor satt seg mål om å lage en fiskemiddag i uka. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. ca 1 kg torsk, 2 store eller 3 middelsstore søtpoteter, 2 store eller 3 små gulrøtter, 2 pk (600 gr) frosne aspargesbønner, 6 skiver, spekeskinke, smør, salt, pepper og sitronsaft. Trekk torsken i lettsalta vann i ca 10 minutt. ca 1 kg torsk
Jeg har brukt to ildfaste former som får plass i stekeovnen samtidig, har du ikke to slike former så bruk en stor form og lagplass til fisken i samme form som grønnsakene
Du kan også hakke mandler og persille for hånd og blande inn olivenoljen og sitronsaften selv. Torsk. Tilsett en liten skvett melk og smør, og lag en jevn puré eller mos ved hjelp av en stavmikser eller rotmoser
Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Torskefiletenplasseres midt på parmaskivene. Fisk er både sunt, lettvint og raskt å lage til middag. Denne torskeretten er perfekt på en travel hverdag
Mens fisken steker har du smøret i en liten kjele, og la det stå til det begynner å bli brunt. Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Hiv så inni ovnen når den er klar. ) Min mann elsker fisk så gårsdagens middag ble torsk i tomat saus. Når baconet er ferdig har du det og oppi tomatene også torske filene oppi tilslutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.