Det er fremdeles tilbud på Smart Club og fersk torsk kostet 39 kroner kiloen. 1,5 kg torsk, 60 kroner4 egg, 8 kroner125 g smør, 6 kronerjeg har brukt litt persille fra hagen1 blomkål, 10 kroner1/2 pose frossen lapskausblanding, 6 kroner1/2 bunt gulrøtter, 6 kronerKok blomkålen og lapskausblandingen og mos den med en stavmikser krydre med salt og pepperkok opp skivede gulrøtterkok egg hakk opp og bland med smeltet smørTrekk fiskenDa tror jeg dette kommer på rundt 100 kroner + for oss som er 6, så får en famillie på 4 er dette godt under 100 lappen. 1,5 kg torsk, 60 kroner
Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
TIPS. SUNN OG ENKEL MIDDAG. 01. 04. 2016 kl. 16. 45 i. Blogg. Ingen kommentarer. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
Lavkarbo middag. Stekt ørret på en grønnsaksseng. 09. 11. 2015 kl. 18. 54 i. Blogg. 8 kommentarer. God kveld. Så var det mandag igjen og her kommer et middagtips til uken
I dag viser jeg variasjoner med laks og torsk. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Når jeg nå snakker om blodsukker så vil jeg også nevne at i pai er det jo ganske mye fett (og smeltet ost) og dette gir en langsommere sukker-stigning i kroppen, dette kan være gunstig, og andre ganger veldig irriterende da blodsukkeret på en med diabetes vil plutselig begynne å stige etter ca 2-3 timer eller senere
150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 1 -2 cm fersk ingefær. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Kjøttsaus600-800g karbonadedeig100g bacon1 løk2 fedd hvitløk2 gulrøtterOregano krydder2 bokser hermetiserte tomater med basilikum4 dl kjøttkraft (kjøttbuljong)Olivenolje/smør til stekingSalt & pepperSukkerFersk basilikumMakaronistuing. 50-60g smør. Så skal du frese dette i ca 8-10 minutter. La deretter alt småkoke under lokk en times tid, eventuelt 1,5-2 timer. La den hvite sausen småkoke i 5-10 minutter før du tilsetter både salt, pepper, revet muskatnøtt og halvparten av osten. Deretter heller du over ostesausen med makaronien og topper herligheten med revet ost (det holder med resten av det du har igjen av både revet ost og parmesan) Gjerne krydre toppen med litt tørket oregano før du slenger den inn i 215-220 grader i ca 20 minutter. Camilla♥ 600-800g karbonadedeig. 50-60g smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.