I dag byr jeg på en torskerett som omtrent lager seg selv. Det er bare å velge forskjellige grønnsaker og legge dissei en ildfastform, så er du nesten i mål
Trenger du mer tilbehør, så kan du ta en titt på ovnsbakt torskmed pesto. Ovnsbakt torskmed pesto. Smør en ildfastformmedlittolivenolje eller annet fett som du foretrekker
Iformen. Linsene kan gjerne byttes ut med poteter, og når nykålen er i sesong kan den med godt. Tips. Hell oljen iformen, linsene skylles og fordeles utover i et jevnt lag
Pepperbakt laks, brokkolipuré og SandefjordsmørPepperbakt torskeloin og bechamel med baconDel på. Strø på alt krydder tiltorsken, og sett formeni ovnen igjeni ca
bland så innkylling og makaroni å fordel det hele i en ildfastform å topp med ost. kok opp makaronien, mens den koker kutter du opp kyllingfiletenei små terninger, så steker du dem ilitt olje,
Jeg har brukt to ildfasteformer som får plass i stekeovnen samtidig, har du ikke to slikeformer så bruk en stor form og lag plass tilfiskeni samme form som grønnsakene
Og man kan vel si at det som fungerer medskrei fungerer like så godt tiltorsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak iskrei, da sesongen er noe begrenset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.