Baconsurret torskmed ovnsbakte småpoteter. ♥ Mos avokado med litt sitronsaft og salt. ♥ Surr baconskiver rundt torskestykkene og legg i en ildfast form
Hadde så lyst på hvit fisk idag og valget falt derfor på torsk. Start med å pepre og salte begge sider av fiskestykkene, her kan du ha på rikelig, siden fisken i seg selv smaker lite
Denne er veldig god fordi den kombinerer det salte fra bacon med det søte fra dadlene. Ferske dadler. Ellers er også baconsurra paprika eller chili med kremost en favoritt hos oss
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper
Snitt kyllingfiletene, og fyll snittet med krydderne og ostene. Brun raskt så de baconsurrede filetene på panne før du setter de på 150 C i ovnen til de er gjennomstekt, ca 40 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.