Torsk med kantarell og eplesky
Rimmis.blogg.no
Rimmis.blogg.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dl god norsk eplejuice
  • 1 sjalottløk
  • 1 dl fløtesalt og peppersitron
  • . 150-200 g fisk pr. person. Strø på godt med salt og la dette trekke inn i fisken i ca. 20 min Vask fisken godt og tørk med kjøkkenpapir. Ha så i litt rapsolje i en god panne. Stek 2 min på hver side. Ha så i 1 sp smør og sett tilside med lokk. La det stå i 4 minutter Anrett fisken og server med stekt kantarell og saus, sammen med en hjemmelaget potetmos. Pynt med litt frisk timian.En god Barbaresco er godt til dette.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.