Sett på lokk og hell vann rundt glasset til det står kant i kant med innholdet. For å hindre at det blir sterk lukt i kokekaret, kan leveren kokes i sylteglass eller krukke med lokk i vannbad
Der blir den ofte servert med lever ogrogn -ett skikkelig herremåltid. men jeg droppet lever ogrogn. Fersk juletorsk har sin opprinnelse i områder på Sørlandet og Sør-Vestlandet
D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Pannestekt torsk. Varm opp en stekepanne med smør og stek fisken gyllen på begge sider. Ved å salte fisken litt på forhånd får du en mye fastere og bedre konsistens på fiskekjøttet
5 kg rogn av skrei (2 små er bedre enn en stor) 1 stk finkuttet sjalottløk salt eplesidereddik grovkvernet svart pepper Smørsaus 1. 5 dl matfløte 100 g usaltet smør 2 ss finhakket persille, kjørvel eller estragon saften av ¼ sitron salt og pepper Send handleliste på e-post
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Ogtorsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Torsk. Krydre filetene med salt og pepper. Vask og kutt opp blomkål og brokkoli i små buketter. Legg torsken i serveringsstykker i en smurt ildfastform
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.