Disse muffins er basert på min ny favorittlavkarboogglutenfri meltype. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, menden er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Følg Just another food story på facebook ogpå Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskapernoenavoppskriftenepåbloggen
Disse torskefiletene kjøpte jeg påSolsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- luktenav urter, sprøstekt bacon og fisk fristet)
Ha de på bakepapir med salt, pepper ogolivenolje over og stek i stekeovnen. Vask og skjær ensquash i tynne skiver (ikke bruk ostehøvel da blir det for tynt
(Den tar utgangspunkt i en kjempegod smørsaus jeg har funnet på melk. Legg halvpartenavspinaten rundt fileten, ha litt sitronsaft, salt, pepper og dill over
Ta i gresskarbiteneogløkblandingensammen med potet oggulroten som er på kok. eks foccacia brød og ristede gresskarkjerner (tørr stek på panne på medium temperatur og litt salt, de begynner å poppe når de begynner å bli ferdige)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.