Fårikål servertmed potet i persillesmør, focaccia, skogsbær, og en god hvitvin. Basert på erfaring gir løk, hvitløk og ingefær en god aroma til det meste, så derfor startet jeg med å surre dette i litt olje først
Skjær soppen i skiver og brun dem i en panne med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
For at ingen skulle oppdage dem så forseglet de alle ingrediensene i en leirgryte og begravde den med varmt glør under bakken, dekket den til med jord, og lot den brasiere sakte, til den ble ferdig
Som tilbehør hadde jeg råstektepotetermed små rødløk og timian i sprøstekte skåler av ost. Legg opp på tallerken ved å fylle de sprø ostebegrene medpoteterog løk
Jeg serverte kjøttspydene med gresk salat og ovnsbakte poteter. De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både medog uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Krydre med salt og pepper. Fest baconet med tannstikkere. Ovnstekte poteter. Mat må vi ha, lever en stund på luft og kjærlighet, men blir veldig sulten etter hvert
Middagstips i dag er revet kylling medråstektepoteter, sursøte gulrøtter og guacamole. Riv så kyllingileten fra hverandre med hendene eller to gafler, legg opp på fatet og server med guacamole lagd av en kvart liten avocado som du moser med gaffel, en klype salt og en ts magerkesam
Legg over aprikosene, det stekte kjøttet og en liten haug med sprøstekte poteter. Litt lettere, men ikke lettere på smak, og kanskje med enda flere alternativer
Servertmed franske poteter, asiatisk 'kål', men som nå også blir dyrket i Norge og på. Kylling fylt med fransk ost, italiensk tomat og koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og
Kyllingkjøttboller medpoteter, asparges og gulrøtterOppskrift på kylling kjøttboller. Ta av skallet på hvitløksfeddet og ta den igjennom en hvitløkpresse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.