Tortillafredag, sandwich med vårløk,fennikel, grønn chili og saftig lårkjøtt av kalkun
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pakke
  • 1 liten purre i tynne ringer
  • 1/4 fennikel i tynne skiver
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 vårløk hakket
  • 1/2 grønn chili
  • 1 boks hakkede tomater
  • 4 stilker
  • 2 store og veldig faste champignon skjæres i skiver
  • Grønn salat
  • Rømme
  • Salsa
  • 2. I en stekepanne med litt olje brunes kalkunkjøttet pent
  • 10 minutter på lav varme, smak til med mer krydder. Stek champignonskivene raskt i en stekepanne, på begge sider.
  • 1 tortilla

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.