Tortillalefser og salsasaus
Stine Kaldestad
Stine Kaldestad
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl mel
  • 1,5 dl vann
  • 1,5 ts bakepulver
  • 2,5 ss olje
  • 1 ts salt
  • 2 dl sammalt hvete fin
  • 1 dl sammalt rug
  • 2 dl sammalt rug grov
  • 30 sekunder på hver side, men følg med så de ikke svir seg
  • 1 stor tomat
  • hakket
  • 1/2 boks hakket tomat
  • 1/4 rødløk
  • 1/4 rød paprika
  • 2 ts tomatpurè
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 ts chilli
  • 1/4 fersk chilli)salt og pepper 0,5-1 dl olje Dersom du bruker fersk tomat bør blandingen først småkoke litt, slik at tomaten blir mør.La deretter blandingen kjøle seg ned litt, før du kjører alt i en foodprosessor (evt smoothiemaskin).Dette er en ganske mild salsasaus, så smak til med chillikrydder og pepper etter smak.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.