Tour de Gourmet fra Cagnes-sur-Mer til Marseille
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar
  • 1 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 stk fennikel
  • 0.5 g safran
  • 2 bokser hermetiske hakkede tomater
  • 8 dl fiskekraft (ev. fiskefond fra glass)
  • 4 dl tørr hvitvin
  • 1 stk purre
  • 800 g fiskefilet (torsk, steinbit, laks, sei, flyndre)
  • salt
  • pepper
  • frisk dill eller timian
  • blåskjell/muslinger/reker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.