195 km
lange pyreneetappen fra Castres til Ax 3 Domaines kommer til å gi oss en ny mann i ledertrøya og den prikkete. Begynnelsen av etappen er rimelig flat med en kategori fire stigning. Så begynner ”helvete” med en 15 km lang klatring opp til Col de Pailhères, en fjelltopp som er så bratt at den er utenfor kategoriene. Når de har kommet til toppen, så er det en stupbratt nedkjøring før de igjen begynner en 8 km klatring opp til vintersportstedet Ax 3 Domaine. En kategori 1 stigning.
2 ts
salt
¼ ts
pepper
½ ts
timian
½ ts
malt laurbærblad
1 klype
krydderpepper
1 knust
hvitløkfed
4 fedd
hvitløk
5-6
persillekvister
2
nelliker
½ ts
timian
2
laurbærblad
4 knuste
hvitløksfedd
6 ms
tomatpure
½ ts
timian
2
laurbærblad
1 fl
tørr hvitvin
1 liter
kjøttbuljong
salt
pepper
4 ½ dl
tørre hvite strøbrød
½ dl
hakket persille
40 g
svinefett
120 kroner
flaska. Ellers synes jeg Bayer øl også går veldig bra til dette.
Cassoulet er noe av detvialltid prøver å finne på restauranter iFrankrike, ikke så ofte å finne på restauranter i nord og vest, men isør-frankrike er det så og sialltid å finne på menyen
En av områdetsspesialiteter er Cassouletde Canard Confit. Mange små hyggelige hotell, flott og skiftende natur ideforskjelligeregioner, god vin og mmmmmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.