Tour de Gourmet. Cassoulet i Ax 3 Domiaines.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar
  • 195 km lange pyreneetappen fra Castres til Ax 3 Domaines kommer til å gi oss en ny mann i ledertrøya og den prikkete. Begynnelsen av etappen er rimelig flat med en kategori fire stigning. Så begynner ”helvete” med en 15 km lang klatring opp til Col de Pailhères, en fjelltopp som er så bratt at den er utenfor kategoriene. Når de har kommet til toppen, så er det en stupbratt nedkjøring før de igjen begynner en 8 km klatring opp til vintersportstedet Ax 3 Domaine. En kategori 1 stigning.
  • 2 ts salt
  • ¼ ts pepper
  • ½ ts timian
  • ½ ts malt laurbærblad
  • 1 klype krydderpepper
  • 1 knust hvitløkfed
  • 4 fedd hvitløk
  • 5-6 persillekvister
  • 2 nelliker
  • ½ ts timian
  • 2 laurbærblad
  • 4 knuste hvitløksfedd
  • 6 ms tomatpure
  • ½ ts timian
  • 2 laurbærblad
  • 1 fl tørr hvitvin
  • 1 liter kjøttbuljong
  • salt
  • pepper
  • 4 ½ dl tørre hvite strøbrød
  • ½ dl hakket persille
  • 40 g svinefett
  • 120 kroner flaska. Ellers synes jeg Bayer øl også går veldig bra til dette.
  •  
  • Handleliste

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.