Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Hvis du skal være helt sikker på og ha igjen ribbe til julefrokosten, beregner du 500 g per person
Tradisjonelle fastelavnsboller uten tilsatt sukker. 10. 02. 2015 kl. 20. 07 i. Bakst. 16 kommentarer. Hei. Alle bolleglade mennesker har vel full kontroll over hvilke dager man har en perfekt unnskyldning for å slenge sammen litt deilig gjærbakst
Risgrøt er noe av det aller, aller beste jeg får. Men det er ikke sånn at ALL risgrøt er godt. Min egen risgrøt liker jeg veldig godt, det er jo fordi jeg får den akkurat som jeg vil ha den
Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.