Begynn med å lage i stand geléen, for den må stå til avkjøling før den kan brukes. Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Om ikke så lenge er det påske også. Denne uken vil jeg spesielt nevne fiskeretten på tirsdag. Neste gang har jeg lyst til å bake den hel i ovnen, det spiste jeg nylig på en restaurant og det var helt nydelig
Smelt geleen i en liten gryte, og øs den over bærene fra midten av kaken og utover med en spiseskje. Bunnen blir litt høyere eller lavere etter hvor stor kakeform du bruker
Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
Deretter tar du oppi smør ogbruker en stavmikser til å få en glatt blanding. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Deigen lages i forkant som er praktisk i en travel juletid. Ukemeny denne uken har fokus på lettlagde retter med gode råvarer og deilige smaker i skjønn forening
Ønsker dere alle en fin og stressfri ukeog førjulstid. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Siden jeg er en amatør i denne sammenheng så har jeg lent meg også til denne bloggen når det komme til hvorfor jeg bruker nitrittsalt og ikke vanlig salt
Jeg fortsetter med minst en vegetardag i ukenog minst en fiskedag. Pasta med sopp og egg. Denne uken har jeg plukket ut mange favoritter til menyen så jeg håper du finner noe som frister
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.