1. Første
bud er at du må ha en surdeigsstarter. Og den kommer ikke ned fra løse luften. Men det er mange veier til en god starter. Den aller første starteren jeg fikk ble sendt i en boblekonvolutt fra Arendal av en god venninne. Den var visstnok blitt holdt liv i siden 1800
2. Så
over til å sette deigen. Begynn gjerne kvelden før. Vet du at du skal på jobb dagen etter, er det kanskje lurt å legge denne aktiviteten til helgen. Så setter du deigen før Nytt på Nytt og venter til Skavland er ferdig før du tar siste finish før natten.
2
ss
1/2
kg
5 dl
vann
1,5
kg
1
ss
1, 2 liter
vann
4. Sett
ovnen på
1. Første
bud er at du må ha en surdeigsstarter. Og den kommer ikke ned fra løse luften. Men det er mange veier til en god starter. Den aller første starteren jeg fikk ble sendt i en boblekonvolutt fra Arendal av en god venninne. Den var visstnok blitt holdt liv i siden 1800
2. Så
over til å sette deigen. Begynn gjerne kvelden før. Vet du at du skal på jobb dagen etter, er det kanskje lurt å legge denne aktiviteten til helgen. Så setter du deigen før Nytt på Nytt og venter til Skavland er ferdig før du tar siste finish før natten.
Lun salat på 5 minutter er og forblir min favoritt middag på 1-2-3, som kan varieres i det uendelige. #middag #middagstips #5omdagen #suntoggodt #sunneoppskrifter #sunnmiddag #sunnograskmiddag #lindastuhaug #matblogg #sunnmatblogg #matinspirasjon #middagsinspirasjon #middagforen #fitnessbloggen #matprat #raskogenkelmdidag #hverdagsmiddag 5 minutter er og forblir min favoritt middag på
Du trenger bare litt tid. Surdeigsbrød med litt rug er godt. Form brødet forsiktig ved å brette endene over hverandre til en passende form, eller ha deigen i en brødfom og la deigen heve omtrent en time
Stress, lite søvn, that time of month, dårlig fordøyelse, mye kunstig sukker og tilsettningstoffer. Noen reagerer også negativt på enkelt matvarer, uten at man trenger å ha en allergi eller alvorlig intolleranse av den grunn
bland alt sammen med ei tresleiv eller lignende. Siden man her kun bruker naturlige råvarer, så tar det «mye» lengre tid, men jeg kan love deig, at når du står å skjærer i ditt første surdeigsbrød og ikke minst smaker på det, så blir du garantert hektet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.