Det skal være sikkert og visst, vi er så heldige i dag at man kan variere måltidene fra dag til dag såfremt man har ingredienser og inspirasjon til å prøve nytt
Så var det tid for herskapelig møte i Mat- og Vinklubben Smak igjen. Og til de musserende dråpene kom noen smakfulle munnfuller på bordet, ett fat crostini med småtomater, basilicum, hvitløk og olivenolje og ett fat crostini med hjemmelaget pesto og med auberginepuré og pistasjnøtter
Jeg følger fast bloggen til Linda Marveng. Jeg har strikket mange av plaggene hun har designet og lar meg stadig imponere over god passform og ikke minst – det ser så vanskelig ut og er så enkelt
I dag har jeg endelig hatt både lyst og tid til å lage mat. Det var breiflabb i fryseren, og jeg hadde en potte med rosmarin tilovers fra forrige ukes jubilantmiddag
Spinat og ertesuppe . Denne spinat og ertesuppa er snerten og full av smak. Den er funksjonell og stimulerer detoxmekanismene i kroppen, virker antiinflammatorisk og stimulerer fordøyelsen
Inne man skulle hjem fra jobb hadde den klare himmelen måtte vike for tunge skyer og regn. Så i dag, som i går, går det i sommerpregede middager som preger mitt sinn og min vilje
En herlig thailandsk rett med en litt vri med fersk torsk fra vesterålen, to kulturer som smelter i hop og det blir en herlig rett med mye smak og fisk som smelter i munnen
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de. gangene jeg ikke gjør det så er det greit å lage noe som er både kjapt og enkelt
Det skjer noe spesielt når "veldig surt" og "veldig søtt" møtes. Ripsgelé er et fyrverkeri i syltetøyverdenen (og det finnes en slik), og fortjener å bli oppdaget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.