Lettvint vaniljeisBakt fersken, med timian og vaniljeKarmellisert ferskenLettvint epleterteJordbær naturellYoghurtpuddingmed friske jordbærSyltede plommerSjokoladefondant"Hvis dette var å være voksen, var den eneste bedringen hun kunne spore, at hun nå kunne spise dessert uten å spise opp grønnsakene
Oppskriften er basert på en klassisk oppskrift på fransk Crème brûlée, men her er den tradisjonelle vaniljepuddingen smaksatt med saft og finrevet skall av appelsin
Frisk og god crème brûlée med bringebær. Den ble veldig frisk og god og falt i smak hos alle sammen. Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær
Denne gangen CremeBrulee, uten tilsatt sukker og laget hovedsaklig med Skyr. Heldigvis har vi vært heldige med været og brukt tid både ute, på museer og forlystelsesparker
Avkjøl på kjøkkenbenken og sett dem i kjøleskapet med plast over. Varm fløte og vaniljestang. Formene settes i vannbad med varmt vann i en langpanne slik at vannet når til midt på formene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.