Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Da jeg kom hjem kuttet jeg alt i fine middelstore/middelssmå biter, slang det i separate "aluminiumsposer", helte over litt EVOO (kaldpresset olje), hvitløkskrydder, salt & pepper
er tingen for meg altså. Jeg har sydd meg en kjole i helga, den første kjolen laget helt fra bunnen. meg på bilder i fjellet, i en liten bygd eller lest om meg i
Men altså det kom inn Nisser når jeg var der nede og leverte litt "utgåtte" ting for meg. Og til venstre ser du den nye Nisseboka mi som jeg fant på Sareptas Krukke skal kikke innom der sener også plutselig er det en nisse som venter på meg
Det er litt prepping, men jeglover det er verd det. Etter ti minutter kan du skrelle av skinnet på paprikaen strø over salt/pepper og olje sett til side
Når jeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Brukes i smoothie eller snacken som nevnt over. Jeg har merket meg at det er en del matvarer som havner oftere i handlekurven enn andre, og som har blitt et fast inventar enten i tørrskapet eller kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.