Trinnvis gresskarpai- utnytt restene fra Halloween
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1. Ta et Hokkaido
  • 3. Lag Paideig:
  • 200 g hvetemel
  • 150 g smør
  • 2 ss vann
  • 4 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt allehånde
  • 1⁄2 ts malt ingefær
  • 1⁄2 ts malt muskat
  • 2 ts vaniljesukker
  • 450 g gresskarpuré
  • 1 boks vikingmelk (kondensert melk)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.