Det ble en variant av Pavlovamedpasjonsfruktkrem og ferske bringebær. I dag har jeg hatt bursdagsmiddag, og siden vi hadde nydelig lamme carré med deilig tilbehør valgte jeg en frisk og enkel dessert
Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler. Pynt deretter kaken med friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær
Pynt deretter med deilige friske bær. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender. Trippel sjokolade brownie. bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat - så går det lettere
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Pavlovamed vaniljekrem og friske bær …. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Etter siste Pavlova, foreslo mannen i huset at jeg kunne lage en med det norske flagget på. Vaniljekremen måtte jeg selvfølgelig leke litt med, og denne ble tilsatt en karamell-likør (Cuba Caramel)
Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem. Etter mange spørsmål om denne kaken så setter jeg sammen ingrediensene på hva jeg har brukt her på bloggen
Jeg startet søndagen med å bake disse sunnere trippel sjokolade cooikiesene. Nå sitter jeg her i sofaen, fortatt i pysjen, med kaffekoppen, cookies og blogging
Det som er dumt medpavlova er at man ikke kan stikke i den for å finne ut om den er ferdig. Jeg har lagt ut oppskrift på pavlova før, men denne er formet som et hjerte og har litt annet fyll, så derfor tenkte jeg å legge den ut igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.