Trond`s Fiskesuppe i 4-stjerners middag
S U P E R J A N N E
S U P E R J A N N E
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg blåskjell
  • 1 glass hvitvin
  • 2 ss hakket selleri
  • 2 sjalottløk
  • 3 ss olivenolje
  • 1 dl fløte
  • 3 dl melk
  • 1 ss lys maizena jevner
  • 1 ss
  • fersk dill
  • 2 hg kokt torskefilet (Oppbevares i isvann før den kokes i blåskjellkraften og tas ut.
  • 8 skrelte og kokte tigerreker (kokes i blåskjellkraften og tas ut)
  • 1/2 gulrot
  • 2 mm tykke og
  • ½ pakke
  • 1-3 ss Ansjoskraft
  • 3 ss revet
  • 1 fedd knust hvitløk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.