Form marengsen til en tykk, firkantet kake. Stek kaken i ca. Pass på så kaken ikke blir brent. Skru av varmen, og la kaken stå i ovnen til den er helt kald
Strykes på kaken når den er avkjølt. Pynt kaken med hvite sjokoladestjerner. Stek den lyse kaken midt i ovnen på 180° i ca. La kaken hvile 10 min i formen før du hvelver den over på en rist til videre avkjøling. Skjær kaken i 1 cm tykke stykker og stikk ut stjerner. Stek hele kaken midt i ovnen på 180° i 35–40 minutter. La kaken hvile 10 min i formen før du hvelver den over på en rist til videre avkjøling
Oppskrift på kakebunnen ser du HER. Smør kremen på kaken, både inni og utenpå. Dette er nesten samme kake som Tropiskaroma 1, bare med en annen sjokoladekrem
Valgte sjokoladekakenTropiskaroma, en av mine favoritter. Jeg har en kakeform som jeg bruker for å lage denne kaken i, sjakkbrett formen (Checkerboard pan set) fra Wilton
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.