I dag fikk jeg lyst til å lage kabaret med reker. Til kabareten trenger du. Når alle ingredisnsene er klare til bruk begynner du å sette sammen kabareten
Det mest vanlige er kabaret med reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Kald hvitvin og kabaret på terrassen om sommeren -eller ett herlig måltid, når du begynner og. Her har jeg laget kabaret i porsjonsformer ♫♪ Små herlige delikatesser ღ
Noen påstår at kabaret eller aspic, som noen kaller det har "gått av moten", men ikke hos meg. Denne utgaven er nesten lik oppskriften, til en kabaret jeg tidligere har lagt ut i porsjonsformer
Meg og tunfisk ja. Eller nei, den startet kanskje allerede da jeg fikk vite at tunfisk er fisk. Så når jeg fikk lyst på pizza i kveld, men en litt mer mager enn den jeg pleier å lage, så falt valget på tunfiskpizza
)1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene og tunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 2 små tunfisk
Ha i tunfisken. Bland salat og pastaskruer i en bolle og hell tunfiskdressingen over. Det var denne tunfisk og pastasalaten som ble servert på strikkebarselnabolunsjen 2. 2 bokser tunfisk (hell av vann/olje). 1 boks tunfisk. 2 bokser tunfisk (hell av vann/olje). 1 boks tunfisk
Tunfiskform med grønnsaker. En boks tunfisk blandet med 2 eggehviter og masse krydder, cherrytomater, løk og fenikkel, røres sammen og fylles i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.