Meg og tunfisk ja. Eller nei, den startet kanskje allerede da jeg fikk vite at tunfisk er fisk. Så når jeg fikk lyst på pizza i kveld, men en litt mer mager enn den jeg pleier å lage, så falt valget på tunfiskpizza
)1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene og tunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 2 små tunfisk
Finhakk eller skrap kjøttet og bland godt sammen med de andre ingrediensene. Det anbefales å røre tartaren sammen rett før den skal spises, så kjøttet ikke blir misfarget
Ha i tunfisken. Bland salat og pastaskruer i en bolle og hell tunfiskdressingen over. Det var denne tunfisk og pastasalaten som ble servert på strikkebarselnabolunsjen 2. 2 bokser tunfisk (hell av vann/olje). 1 boks tunfisk. 2 bokser tunfisk (hell av vann/olje). 1 boks tunfisk
Tunfiskform med grønnsaker. En boks tunfisk blandet med 2 eggehviter og masse krydder, cherrytomater, løk og fenikkel, røres sammen og fylles i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.