Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones. Dette er en fin basisoppskrift med rom for et vell av variasjon- noe jeg liker
Det hersker litt uenighet i heimen når gamle dager var, jeg mener gamle dager var da mine besteforeldre var unge( og tidligere enn det) mens mine barn mener gamle dager var da jeg var ung
Nydelig, sprudlende og frisk fordøyelseshjelper til tungtfordøyelige julemiddagen. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Og dette er en suksess for samboeren også, som blir like glad hver gang jeg serverer. Varm forsiktig. Kok pasta etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann
Jeg forstår godt at dere gjør det. Grunnen til dette, er at det er avhengihetsdannende, stort daglig inntak fortrenger opptaket av andre viktige næringsstoffer og det det lagres selvfølgelig som fett i kroppen
Derfor er det helt nødventig å ha enten et sukkertermometer eller et steketermometer forhånden. I iskrem, i konfekt, i kaker eller bare i seg selv som en saus eller som denne oppskriften i form av fudge
Når det er gjort, så skjærer du vekk svoren (den blir gummiaktig og uspiselig- men mange legger den i bunnen av formenfor et finere visuelt sluttprodukt)
Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
♥ Julianne på Godt for magen. kan være forurenset med glutenholdig mel som produseres i samme lokale. En deilig og enkel dessert som passer perfekt på sensommer og høst
Havren setter en god grov smak på rundstykkene, uten at det blir fortungt. Men gjærbakst må være fersk, og det frister ikke åstå opp klokken fire forå sette rundstykkedeig
Bestemor var aktiv, huslig og lett til sinns – og så var hun veldig forelsket i bestefar. Det gode forholdet mellom bestemor og bestefar gjorde at stemningen i hjemmet var varmt og koselig
Derfor er det helt nødventig å ha enten et sukkertermometer eller et steketermometer forhånden. I iskrem, i konfekt, i kaker eller bare i seg selv som en saus eller som denne oppskriften i form av fudge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.