Min egenkomponerte kjøtt/tomatgryta. Fytti dette var godt. Så har jeg i ferdigkuttet tomater og paprika, deretter Gi Aguaro hakkede tomater og tomatpurre
Dette var det eg noterte meg. Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato forpinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost
Eit viktig oppdrag førte meg til Sverige på laurdag, det var ein strålande fin tur med fine damer som reisefølge og ny kunnskap om geografien både i Austfold og Akershus
Før vi kjørte hjemover med flyttelasset på fredag, MÅTTE jeg ta en siste tur innom kjære Urtehuset. Kjæresten (som har glutenallergi og som aldri har kunnet kjøpe sandwich ute) hoppet nesten i taket av glede
Jeg skal fortelle dere hva dere trenger og hvordan dere lager disee "innbakte pakkene". Min kjære lagde dette til meg en gang for tre år siden, å siden har jeg vært frelst
Jeg er helt gira og kommer nok til å eksperimentere litt med dette fremover. Ha melet i en bolle, lag en liten grop i midten og ha egget oppi, rør med ei sleiv eller slikkepott til massen begynner å bli rimelig fast
Difor er dette eitt av dei tilfella der det lønner seg å arbeide litt med marengsmassen etter at mandlane og fargen er teken i, slik at noko av lufta går ut av massen
I den putta eg masse forskjellige sortar ost. Eg lagde ein aldeles deilig potetgrateng i helga. Vi har hatt litt selskapelegheit dei siste vekene, så nokre særs aromatiske ostebitar har blitt liggande att og vansmekte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.