Kjør alt sammen i kjøkkenmaskinen til det er en sammenhengende klump, ca 1-2 min. Med 2-4 ss sukker får du en kakepai. Med 50-100 gr mandler blir den ennå bedre. Fyllet jeg brukte denne gangen var avocado i båter og biter av purre 2-3 cm lange. Kjør alt sammen i kjøkkenmaskinen til det er en sammenhengende klump, ca 1-2 min La det ligge kaldt ei stund i kjøleskapet før du kjevler ut. Med 2-4 ss sukker får du en kakepai. Med 50-100 gr mandler blir den ennå bedre
Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert. Helga er rett rundt hjørnet igjen, og i morgen reiser eg på storfint besøk til bestevenninna mi i Bergen - så denne helga ser eg veldig fram til
♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
Jeg anbefaler å lage litt mindre topper enn hva jeg gjorde, da blir det lettere å dyppe dem. Har egentlig alltid trodd dette har vært vanskelig, men jammen var det enkelt og de smakte bedre dem du kjøper i butikken
Heisann, da er det jammen det helg igjen og 1 april – har dere blitt lurt. Jeg har gått meg en lang tur i finværet og satt ganske lenge å koste meg i sola med ei jeg ble kjent meg for litt siden i botanisk hage
Nyyyt, den vart knallgod. Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 7-8 aromasopp
For dere som ikke er på melkefri diett anbefaler jeg forresten en klæsj med kesam i burgeren også. Denne burgeren smakte nøyaktig som en hvilken som helst fast-food burger, bare sunn, hjemmelaget og MYE mer smakfullt
Sursilda jeg laget for ei stund siden gikk jammen fort ned. Jeg kjøper fryst spekesild som jeg tiner (men vanner ikke ut)sukker7 % eddiksursildkrydderløk (type bestemmer du selv- jeg foretrekker vanlig løk, og bruker 2 til 500 g sursild). Jeg vet at enkelte ikke begynner å spise silda si før det er gått 14 dager, fordi jo lengre det står- jo mer setter kryddersmaken seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.