→ Mix sammen yoghurt, sennep, majones, salt, søtt, ananasjuice. Ja, og så har jeg endelig fått laget noe “ny” mat da, ogherkommer oppskriften på min favoritt POTETSALAT, som ersupert tilbehør til mye, og siden deter JUL, så nevner jeg at den er helt ypperlig til en mager Jule-skinke, eller spekemat – der jeg (naturlig nok) sverger til kalkun-spekeskinke
Prøv også en annen fiskerett fra bloggen (trykk på bildet). Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersomdere har noen lekre matopplevelser å dele
Likevelerdette en alldeles nydelig kake. Dessuten er mesteparten av rømmen byttet ut med bare noen skjeer ekstra lettrømme ogdeterredusert på sukkermengden i kaken også
Litt usikker på om jeg skal kalle det salsa ellerchutney, men denne mangosalsaen gnistrer av smak ogerperfekt til all slags grillmat, salaterog spekemat
Rør til alt erblandetog gelantinen er smeltet. mai ogkaker. Eller bare deg selv. Hell dette tilbake i bollen med resten av mango/osteblandingen og rør sammen
Husk å ikke koke potetene for lenge for da kan de fort gå i stykker i salaten. Deter godt å bruke de med skallet på, men hvis du vil skrelle dem, bør du vente til de er kokt og dra skallet forsiktig av
Detsterke fra chilien balanseres mot det milde fra avokadoen ogdet søte fra mangoen. Jeg foretrekker å ha over litt limesaft istedenfor dressing til denne salaten, men lime-tzatziki er et godt alternativ om man ønskerdet
Det blir litt sporadisk bloggingfremover som jeg har nevnt før, men jeg håper at jeg snart kan fortelle dere at jeg er frisk og klar for livet igjen om ikke så lenge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.