En god Roastbeef med det riktige tilbehøret kan bli ganske så fornemt. Viss roastbiff ikke blir det, men derimot gjennomstekt så blir den tørr og kjedelig
Smør kjøttet inn med smør og dryss på det brunede melet, sennepspulver og pepper. Når kjøttet er ferdigstekt, skal steken hvile i minst ½ time dekket med folie før du begynner å skjære i den
De blir ofte servert med rugbrød, men det er smak og behag, bruk det brødet du liker best. Legg på salatblader, roastbiff, rødløk i tynne ringer, noen skiver sylteagurk og tomat i skiver
* Hvis du baker fisk eller kylling så gjør det med masse grønt. Beklager den stille perioden på bloggen - er fortsatt i Norge hvor jeg har hatt noen travle dager med å ordne alt som skal til av papirer for at sønnen min skal kunne gå på skole her neste år
Sammen med en couscoussalat og en asiatisk dressing, ble denne retten himmelsk. Å lage roastbiff selv er egentlig en ganske enkel sak, og veldig god helgekos
Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir og bind det opp på langs med mathyssing. Roastbiff er noe som mange både forventer er på et koldtbord og som man også forsyner seg godt av
Jeg gikk tom for svart konditorfarge, men tenkte, grønt er skjønt, og kjørte på. I denne oppskriften med lakris har jeg stort sett gjort det samme som i den forrige, bare at jeg her bruker 2 dl h-melk
Hånda opp i været alle som elsker sprø nachos med masse smeltet ost, digg kjøttdeig og guacamole. Det høres veldig forbudt ut, men denne retten kan med veldig enkle grep gjøres sunn og næringsrik, og jeg vil nesten garantere at ingen vil merke forskjellen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.