eks basilikum og oregano). Ha philadelphia og smør i en bolle og rør sammen til en myk krem. Tilsett resten av ingrediensene og bruk hendene til å blande det raskt sammen (bruk gjerne engangshansker)
Flat ut deigen med hendene og kjevle den grundig til en tyn pizzabunn. Proporsjonene på ingrediensene til denne bunnen er tilpasset for å oppnå en perfekt glatt og elastisk deig
Oppskrift knasende sprøog luftige lavkarbo knekkebrød. De er florlette, sprøog super-lette å tygge (som en mix av ostepop og riskake) i motsetning til de fleste knekkebrød av frø og nøtter som jeg har smakt
Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst
Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting. Lavkarbo pannekaker. Bruk en blender, stavmikser eller food prosessor og bland sammen kokosmel og egg
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Den er glutenfri, nøttefri og laktosefri (alt etter hvilke sjokolade og smør du bruker). Du kan lage samme kaken med lys el mørk kokesjokolade, men da er den ikke lenger lavkarbo
Kaken er lavkarboog kan lages paleo ved å bruke feks kokosblomstsukker i stedet for sukrin. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Dette er rundstykker som er et godt oglavkarbo alternativ til vanlige rundstykker med mel. Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottage cheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også
Kommentarer
Hege Nicolaisen
Får ikke åpnet oppskriften -
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.