Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har skikkelig vondt i halsen, småsnufsete og tett – håper ikke jeg blir syk
(Go here to see thisrecipeinEnglish. Hei alle sammen, nå er det en stund sidensist. Jeg holder på med bryllupsboken og det er utrolig gøy, men også utroligtidkrevende med alle detaljene på en kake
Det er få retter som er så allsidige og lettlaget som risotto. En av hovedgrunnene er nok risottorisensfantastisk evne til å absorbere smaker og aromaer fra god kraft, parmesan og massevis av andre ingredienser
Det er sesong for norske blomkål og de er ekstra billigeibutikken nå. Jeg har derfor laget denne kremet og deilige blomkålsuppen med en litt annerledes tilberedningsmåte som får blomkålen til å smake enda bedre
Bollefoccacia med vaniljekrem og blåbær. Godis og kaker. Når man skal lage gjærbakst er det bare å være forberedt på at det tar tid å få et godt resultat
Snart feirervi nasjonaldagen, og da kan det være lettvint med en god dessert etter festmiddagen. Da kan det være kjekt med en dessert som ikke trenger lang tilberedningstid
Det finnes et utall måter å tilberede poteter på og kan jeg unngå kokte poteter, gjør jeg det. Bakt potet kan være et måltidi seg selv og da snakker jeg ikke om det du får kjøpt på byen sent på natten med mais og rømmesøl
På Far minsitt kjøkken har vi lagd pølser på eigenhandi mange år. Men du kjem ikkje nærare den perfekte pølsa enn om du får hjelp av eintidlegarenorgesmeister
Ekstra gøy er det at flere av dere ville dele deres ideer med meg og resten av mine lesere. Det begynner å bli en stund siden jeg viste det frem første gangen, men jeg har ikke glemt de flotte og kreativebidragene dere har sendt meg
det er jo egentlig bare vanlige gresskar, men perfekte nå som vi nærmer oss Halloween. ) Du har kanskje sett minforrige blogpost om de hvite gresskarene og disse er laget på samme måte, men siden det var en liten detalj jeg ikke var helt fornøyd med sist, måtte det gjøres igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.