Dette er en variant av pannekaker som ikke er så tidkrevende. Disse serverte jeg med høstens plommer, men det kan selvfølgelig serveres med bare syltetøy
Her en oppskrift på verden enkleste julekjeks. Den er også en av de mest populære julekakene som fins. Denne julekjeksen kan du toppe med nesten det du vil, blant annet hakkede mandler, sukker og kanel, sjokolade eller perlesukker
Verdens beste julekake heter tyske skiver. Dette er den eneste julekaken jeg trenger til jul. Den er helt perfekt til å dyppe kaffe eller te, smaker helt fantastisk og er i tillegg veldig enkel å lage
Høststormen har satt plommehøstingen i gang - og her er det snakk om maaaange plommer. Dette kommer nok ikke til å bli den eneste plomme-oppskriften i bloggen
Pannekaker er ikke lenger hva det en gang var. 12 pannekaker i muffinsformer, til 4 - 6 personerStekeovn 220 grader i 20 minutter2 egg2 1/2 dl melk2 1/2 dl (150 g) hvetemellitt salt 2 ss nøytral olje2 ss honning1 ts finrevet sitronskall1 ts vaniljeessens eller 1 ts vaniljesukker---olje eller formfett til smøring av formene ---melispisket kremblåbærsyltetøy1
Jeg kommer fra et område i Tyskland der det dyrkes vin. Når druene er høstet og fermenteringssprosessen er i gang, får men "ny vin" (Neuer Wein eller Federweisser), en musserende, tåkete druejuice med alcohol - liksom en naturlig "rusbrus"
Nå som det er oktoberfest vil vi igjen trekke frem denne oppskriften. Server øl i de største glassene du har og pynt med blått og hvitt, så blir det skikkelig Oktoberfest stemning til disse Pretzlene
Jens den tyske kjøkkensjefen ga meg følgende ca oppskrift. godt, enkelt, kraftig og ikke så veldig sunt men, som det meste, super bra i moderate mengder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.