Så er viinnei den sisteukeni januar og vi har bare en vintermånedigjen før det blir vår Jeg er fortsatt innei en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Bunnen blirlitt høyere eller lavere etter hvor stor kakeform du bruker. Denne kaken kan varieresi det uendelige, den blir uansett fortryllende så lenge man holder seg til "den helligetreenighet" i kakeverdenen
TwitterFacebookGoogleE-postSkrivutLik dette. Du kan brukestrimler av biff, kylling eller svin. Denne oppskriften har jeg blogget tidligere og den er faktisk en av de mest populære snikgjestoppskriftene
Deretter tar du oppi smør og bruker en stavmiksertil å få en glatt blanding. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Ønsker dere alle en fin og stressfriuke og førjulstid. Selv nå når vi går innijulehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéertil hva man kan spise
Forslag tilukesmeny. En annerledes fiskesuppe, kjøttkaker og gresk salat, fiskekaker med råkost, brokkolipure og eggesmør, laks ifolie med grønnsaker, curry
Jeg fortsetter med minst en vegetardag iuken og minst en fiskedag. Posted by TorillAnita. Denne uken har jeg plukket ut mange favorittertil menyen så jeg håper du finner noe som frister
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.