Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk ogremuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling ogkantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsBlings med kurrysild
En av tingene jeg gjorde før når jeg var i dypet var å lage "dagens sandwich". Rekesmørbrød med aioli, agurk, ingefær, avocado og reddikPå Norske undervannsbåter er maten uten tvil den viktigse og kanskje eneste velferden
Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
Legg så en kule is på halvparten av kjeksene og legg over en kjeks slik at det danner en sandwich. Solen skinner på Østlandet og sommerværet skal komme tilbake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.