UkesMeny
Regine Engevik Førsund
Regine Engevik Førsund
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 kyllingfileter
  • God olivenolje
  • 3 sjalottløk
  • 6 kvitløk
  • 1 rød paprika
  • 2 gullerøtter
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 6 ts. thai red curry (eller etter smak)
  • 4 dl kokosmelk
  • 2,5 dl hønsefond
  • 1 ts sukrin
  • 1 ts fishsauce
  • 1,5 ts
  • 1 neve med
  • Jasminris (kan bruke nudler også)
  • 2-3 ts olje i gryta og tilsett currypastaen. La det frese i ca 30 sekunder, og tilsett deretter revet ingefær, kokosmelk og kyllingkraft. Tilsett også grønnsakene og gi det heile eit oppkok. Smak til med sukker, fishsauce og soyasaus, og la suppa putre på middels varme i ca.10 min
  • 1000. Ta dei opp så dei ikkje er frosne, krydderet setter seg bedre i laksen om dei har tina
  • 2 mango i biter
  • 1/2 rødløk
  • 1 avocado
  • i biter
  • 1 chili
  • 2-3 store løk
  • 2,5 dl fullkornshvetemel
  • 2 ts salt
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 egg
  • 1,5 dl melk
  • 1 ss olje
  • 1 eggehvite
  • 6 min. Den er kjempegod. I tillegg er det alltid ekstra godt med masse frisk basilikum, men det går jo fint uten også. Prikken over i
  • 1 pk Karbonadedeig
  • 1 egg

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.