Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
Jobb, blogg, forberedelser til takeover i morgen, i morgen har jeg også et fullbooket søtt og sunt kurs, pluss jobbing med et spennende prosjekt som skal være klart i begynnelsen av juni
Hver søndag setter jeg med ned med kokebok, blader, blogger og tilbudsaviser og lager ukesmeny. Kosemat ala taco, pizza, pitabrød, lasagne osv med kjøttdeig eller kylling
Stekt torsk med bacon og brokkolipurè, Kjøttboller og spaghetti, Laks i folie med grønnsaker, Stekt sei med kremet paprika- og purresaus, Kyllingenchilada
Tror til og med barna hadde blitt lei hvis man hadde gjort det på eksakt den måten de helst ønsker. ) Under en ukesmeny som jeg føler meg trygg på at både voksne og barn kan like
Julen nærmer seg med stormskritt. Mye gøyere å planlegge ukesmenyen juleuken enn å rydde og vaske. Jeg prøver å begynne allerede nå med å kjøpe inn alt av tørrvarer og det som kan fryses
Beregnet for de ukene man ikke er klar for “spis litt gulrot, da kommer du til å se supergodt om natta”, “man må prøve litt før man vet at man ikke liker” osv…Lykke til, og psst…handleliste nederst, skriv ut og ta med i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.