Middan. Har du gått lei den tunge julematen, så er denne retten et friskt pust. Det var veldig godt med noe annet nå etter dager med pinnekjøtt og ribbe og tunge sauser (selvom det har jo vært et nydeligetegilde)
Rist krydderne i panne, og ha de i en morter. Knus til helt fint pulver. Ha alt melet, saltet og krydder i en miksebolle, start eltekroken og ha i vann til det blir en fast deig
Eg er forresten ikkje så sikker på om dei serverer denne suppa iMexico, men den har iallfall den karakteristiskemeksikanske smaken som du får av spisskummen, chili, malt koriander og oregano
Planten har blitt dyrket iMexico og Amerika gjennom mange århundre, og var hovednæringsmiddel da mayaindianerne og aztekerne iMexico trengte ekstra energitilfysiske anstrengelser
Det finnes to typer tomatbasert salsaer iMexico. Quesadilla er stekt tortilla med smeltet ost inni. Denne typen er av kokte tomater, noe som brukes mest nord iMexico
Siden Honduras befinner seg i nærheten av tacoens hjemland, Mexico, valgte jeg å servere itortillalomper med friske grønnsaker som tomat, rødløk, koriander og granateplekjerner
Begrepet "spansk ris" blir heller ikke brukt av meksikanere eller meksikanskematentusiaster, og bruken stammer sannsynligvis fra at språket som snakkes iMexico er spansk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.