I går kveld gikk ting etter planen, og hjemmelagde hamburgerbrød ble det. D. OG, bare for å si det, du hadde rett Jill-Christine, blir ikke flere kjøp-brød her i huset
Jaa, jeg har fått vaffeljernet fra Grandmas webshop (nettbutikken til moods of Norway). Har stått på venteliste i nesten et år, og jeg ble så glad når jeg for noen dager siden fikk en mail fra dem om at nå hadde de fått inn et meget begrenset antall vaffeljern
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
wpa iframe"). If you have come across a lefse recipe earlier and find it different than the one presented here you got to remember that just about every valley and village in Norway has their own particular twist on the recipe
Det er ukens siste dag og dermed slutt på matpakkeuken. Mitt siste matpakketips er lavkarbo foccaccia. Denne blir man god og mett av, og det holder lenge
Temperatur og steketid kan variere fra ovn til ovn, så prøv deg frem. Mitt inntrykk er at mange tror glutenfrie kaker ikke smaker like godt som «vanlige» kaker, og at det er vanskelig å få til, det er ikke tillfellet
Det var jo gøy å bli spurt om da jeg faktisk ikke har laget det før, bortsett fra posesuppe for noen år siden… Ja jeg har laget supper fra pose jeg og, så begynte jeg å lese innholdsfortegnelsene, fant fort ut at slike produkter ikke skulle inn i mitt hus mer
Når jeg ikke har fersk torsk bruker jeg frossen torsk fraNorway Seafoods, det er frossen torsk i fine stykker uten skinn og bein, jeg er alltid fornøyd når jeg kjøper den fisken, kan anbefales
Update. Her fant jeg et bilde fra tidligere av. Denne retten er like enkel og god som den høres ut som. Første gang jeg smakte en versjon av dette var i syforeningen hos min kusine
The next winner is the winner from Norway Angelika_sorkina who made a bakes cheesecake, and used both Philadelphia cream cheese and ricotta, making this cheesecake filling so delicious, I also loved the way she mas the crust by mixing the hazelnuts with chocolate, it really inspired me, hope you all like this one too
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.