Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper. Bland sammen fløte og ravigottesaus og hell det over kyllingen
Crispy poteterogkyllingmed indisk krydder og gode grønnsaker. Om du planlegger middag for et par dager, kan du koke dobbelt opp medpoteter til første middagen og bruke halvparten til denne retten så går det enda fortere å lage den
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Legg kyllinglårene på en rist og sett dem så langt opp du kan i oven, over potetene - slik at den ildfaste formen medpoteterog løk samler opp fett og stekesaft
Middagstips i dag er revet kyllingmed råstekte poteter, sursøte gulrøtter og guacamole. Riv så kyllingileten fra hverandre med hendene eller to gafler, legg opp på fatet og server med guacamole lagd av en kvart liten avocado som du moser med gaffel, en klype salt og en ts magerkesam
Valget falt på appelsinsaus og deres ferdigkrydret kyllingbryst, kyllingen ble grillet og sausen varmet oppJeg serverte dette meddobbelbaktepoteter, se oppskrift og fremgangsmåte HER
Denne supersaftige kyllingenmed en søt og salt glaze smakte helt nydelig. Du trengerTil kyllingen. Den ble fortært i dagens finvær sammen medpoteterog dip
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.