Urtebakt Norsk Kveite
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Olje til steking
  • Pepper
  • 2 dl gressløk, hakket
  • ½ dl kaldpresset olivenolje
  • 1 ss nøytral matolje
  • 130 g revet parmesanost
  • salt og pepper
  • 200 g Puy linser
  • 1 boks grovhakkede hermetiske tomater
  • 3 dl kyllingkraft eller vann
  • ½ finhakket løk
  • 2 finhakkede hvitløkbåter
  • ½ gulrot i små terninger
  • ¼ sellerirot i små terninger
  • 2 ss olivenolje
  • 1 rød finhakket chili
  • ¼ ts kummin
  • ¼ dl rødvinseddik
  • salt og pepper
  • 150 g gulrot i staver
  • 100 g sellerirot i staver
  • 100 g pastinakk i staver
  • 1 ts timian
  • 1 ss brunt sukker
  • 50 g smør
  • 1 ts sherry eddik

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.