Smør bunn med fibersirup og strø over krydderet Rull sammen og del opp i snurrer på ca 3 cm tykkelse Sett til etterheving i 20 minutter For å få denne spesielle formen trykker du midten av snurren ned med et sugerør Pensle med melk og stekes på 200 gradet - over og under varme - i 10 minutter Mine fikk et lite dryss sukrinmelis på toppen
06. 03. 2015. Endelig helg. Her har du noe som du og hele familien kan kose dere med gjennom helgen. Dette er myke boller som snurres sammen med et tynt lag vaniljekrem, bærsyltetøy og gjerne noen friske bær i tillegg
Urtefylte fjellørret klare til steking. Nydelig fiskemiddag, som smaker norsk natur ღღ. Vet ikke helt hvordan 'norsk natur' smaker, men tror vi er veldig nære nå
ca 800 g kalkunfilet150 g smør1 ts hakket gressløk1 ts hakket persille1 ts hakket timian1 ts hakket estragonsalt7nykvernet peppersmør til stekingLegg kalkunfileten med skinnsiden ned og skjær den gjennom slik at den blir halvparten så tykk
Når vi lager pizza og det er pizzadeig igjen, så pleier vi å lage pizza snurrer av resten. Pizza snurrer er supert å ha i fryseren, spesielt som turmat
Snurrer med urter og soltørkede tomater(Ca 24 snurrer)1 porsjon fine rundstykker1 pakke philadelphiaost med hvitløk og urter1 lite glass hakkede soltrøkede tomater i olje100 g revet ostLag deigen som i oppskriften og la heve
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.