Det å fryse de som de er føler jeg ikke helt funker bra, så jeg mekka sammen noe urtesalt. Urtene står så nydelig i drivhuset, men vil så gjerne beholde de utover høsten og vinteren
Jeg synes det er viktig å bruke økologiske råvarer her3 dl havsalt2 potter basilikum1 potte/ bunt koriander el persilleLitt mynte om du har6-7 fedd hvitløkSkall av en halv sitronHa alle ingrediensene i en foodprocessor og hakk det godtSpre utover et bakebrett og tørk i stekovn 2-3 timer på 50 grader 3 dl havsalt
Som forventet kommer det nok et innlegg om krydder, denne gangen hjemmelaget urtesalt. Hvis du skal lage urtesalt så er det så enkelt som å velge ut de ingrediensene du liker best
Tørkede urter og salt er også en fin gave å ha i julekurven se julekurven herHa i ønsket urter og finere havsalt i en mortergi det noen støt og ha i små glass eller krukkerog tilslutt sett på en etikett
Jeg brukte litt urtesalt, hvitløksalt og pepper. INGREDIENSER. ca 2 personer. 3 - 4 stk kyllinfilèter6 - 8 skiver serranoskinke/spekeskinke1 beger kremost med urter Krydder1 stk stor søtpoteter
urtesalt. urtesalt. Antagelig har jeg ikke lov til å kalle dette bakverket for pirog i det hele tatt, siden den russiske gjærbakstretten tradisjonelt fylles med kål og kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.