Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Jeg var på Singiǹin the rain på lørdag + spiste på Habibi, skikkelig bra musikal og deilig mat. I går lagde jeg gammeldagse fløtekarameller, jeg synes det hører med til julens godbiter❤
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker. Det er mange varianter av vårruller som lages og serveres, fordi man kan velge så mye forskjellig fyll og wrap til vårrullene
Og vips, der har du noe å ta med ut på tur. Solen skinner og våren er i anmarsj. Derfor ville jeg nå prøve å lage mine egne med alle de tingene jeg liker, samt som er bra for magen min
Fordel utover en smurt paiform (eller annen type ildfast form) og prikk bunnen med en gaffel. Grønnsakspai stod på menyen og bunnen ble mer eller mindre improvisert frem og den ble så god
- Varm opp sirup, sukker, kokos og peanøttsmør i en kasserolle. - Bland resten av ingrediensene i en stor bakebolle (bortsett fra sjokolade, salt og peanøtter)
Jeg tittet på litt forskjellige oppskrifter og så at mange lager den med pizzadeig. Jeg har lenge sett bilder av denne fristelsen og da Mille, datteren min, lurte på om vi kunne lage Nutella stjerne denne helgen var jeg ikke sen å be
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.