Fres løken og løk/tomat -blandingen i litt olje. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke. 10-15 minutter Ta av varmen
13. (4 porsjoner). 3 dl kokosmelk. 1 - 2 ss karri (kan bli litt stekt med 2 ss). 13. 13. 3 dl kokosmelk. 1 - 2 ss karri (kan bli litt stekt med 2 ss). 13
Krydder (jeg brukte chili, paprika, salt og pepper). Speltlompelasagne (3-4 personer). 3 ss tomatpure. 1/2-1 stor boks mager cottage cheese. Stek i 25-35 minutter til osten har smeltet og er gyllen. #middag #speltlompe #lasagne #speltlompelasagne #oppskrift #mat #sunt #enkelt 3-4 personer. 3 ss tomatpure
♦ Legg kyllingfileter i en ildfast form med skivet mozzarella, salt og pepper over. ♦ Legg kyllingfileter i en ildfast form med skivet mozzarella, salt og pepper over
Ha alt i en bolle passe stor til salat og strø over med sesamfrø. Du kan ha litt soyasaus over salaten eller ha soyasausen i en liten skål ved siden av, så kan du dyppe sashimisalaten i soyasausen
30 kommentarer. 30 kommentarer. Dagens middagstips. kylling stroganoff. 27. 09. 2015 kl. 12. 29 i. Blogg. Hei. Dagens middagtips er kylling stroganoff som er raskt å lage fra bunnen av, og er en kjempegod søndagsmiddag
Dagens (lavkarbo) middagstips. Enklere middag å lage enn dette skal du lete lenge etter, for å ikke snakke om rask, det tar ca 15 - 20 minutt å lage så dette er rene fast-food, bare mye sunnere. (4 porsjoner). 500 gram kyllinglårfilet (8 deler). 2 -3 stk avokado. 2-3 stk mozzarella oster. 500 gram kyllinglårfilet (8 deler). 2 -3 stk avokado. 2-3 stk mozzarella oster
Franciska Munck-Johansen. (Vi har dårlig nok tid fra før. litt vann lett over med en sprøyteflaske. -). Når profiterolene er ferdig stekt, tas de ut av ovnen og flyttes over på en rist
31 i. Dagens sunne middagstips. gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. 05. 01. 2016 kl. 12. Blogg. 22 kommentarer. Hei. Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker
- Katrine og Sandro -. himalaya salt eller maldon salt etter smak (dette er sunnere typer salt). På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
23. 36 i. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.