Ta ut innmatposen avkalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikke vinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGni kalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løk og gulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStek kalkunen en halv time pr
Ta sopp ogkalkunav varmen. Tilsett kalkunrestene når soppen og løken er stekt. Jeg brukte creme fraiche i middagen på bildet over, men du kan også bruke fløte eller til og med en melkeskvett
Mange nyter kalkun på nyttårsaften og mange sliter med at den blir tørr. Det har vært et fint år, og nå gjenstår bare nyttårsfeiringen før vi starter med blanke ark og nye muligheter
Dette er lenge siden jeg lagde, har bare ikke rotet meg til å legge det ut på bloggen før nå. Båtpotetene vasker jeg og deler i båter, vender i salt (gjerne grovt salt) og olje i en ildfast form
Jeg bare mixer og trikser litt med krydder oppi også smører det over kalkunen, yummi. Er så mye godt og gøy man kan finne på fordi om man må spise sunt
Lise Finckenhagen fortalte nylig at hun pleide å skjære av brystfiletene og steke resten avkalkunen videre i ovnen for å gi alle deler perfekt tid i ovnen
Denne kalkunen forberedes helt annerledes enn slik du vanligvis gjør med saus og poteter. Retten spises gjerne som en tapas rett, som fyll i pitabrød eller med saus og poteter etc
Mange av grønnsakene er merket med datoen for når de er høstet ognavnet på gården de er dyrket. Sommerlig kalkun -med sommerens grønnsaker og en herlig fløtesaus ♥♫♪
Blogg. Idag har vi fritert kalkun på menyen. Siste påskedagen i dag og imorgen er det tilbake til hverdagen igjen, noe jeg gleder meg til selv om det har vært utrolig godt å ha fri hele påsken og ha masse tid sammen med familien
Det er en annen retning innen kokkeyrket som sier, fyll på med smør eller fløte under skinnet til kalkunen, det vil holde det tørre kalkunkjøttet mørt og saftig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.