Denne dagen starter frokosten med en skive Ingers lavkarbobrød med cottage cheese og frysetøy. Frysetøy er jordbær rørt ut med Stevia eller annen søtning og fryst ned
Dette er vanskelig for meg. Jeg er så utrolig glad i mat, og kunne nok spist meg god og rund om jeg ikke hadde vært så aktiv som jeg er ☺ Problemet er at det finnes så himla mye godt i denne verden, så mange herlige smaker, hot eller søtt, salt eller sprøtt
I dag starter jeg en 4-ukers utfordring for meg selv. Jeg skal se om jeg får pakket ut noen av de musklene jeg forhåpentligvis har fått under innpakningen
Brev til kjente og kjære har vært en årelang tradisjon i ørkendyrbetvingerskens førjulstid. De senere årene har brevet blitt formidlet via internett, først som e-post, i de siste par årene som innlegg på Karavanseraiet
I jobbsammenheng hender det av og til at jeg tar med meg en kake på avslutninger. Jeg jobber med barn og synes det er stor stas å få lov til å glede de litt ekstra en gang i blant med noe hjemmebakt
Deilig seig mandelbunn med fyldig gul krem på toppen. Nammis. Enten man kaller den for gulkake eller suksessterte er denne kaken en av nordmenns definitive favorittkaker
Sommerens grillfavoritt blir definitivt denne. Disse grillspydene ble rett og slett superdigg. Egentlig begynte det bare som en impulsmarinade av kyllling som jeg hadde liggende
Oppskrift. glutenfri proteinrundstykker. 10. 03. 2016 kl. 18. 30 i. Glutenfri mat. Ingen kommentarer. Det tok litt tid fra jeg fikk vite at jeg hadde cøliaki til jeg fant fram til de virkelig gode oppskriftene på brød og rundstykker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.