Derfor søker eg til sørlegare breiddegrader for inspirasjon, og kjenner framleis dufta frå dei marokkanske lammekjøtbollane eg ein gong fekk servert frå ein rykande varme tagine
Men pass på at ikkje beina lausnar heilt frå resten av labbane. Tørk av blodet frå svineknokane. Den gang grisen blei slakta på kvar gard i landet, blei alle delar av dyret brukt
Denne dagen starter frokosten med en skive Ingers lavkarbobrød med cottage cheese og frysetøy. Frysetøy er jordbær rørt ut med Stevia eller annen søtning og fryst ned
Snart er det festmat på alle bord heile tida, men ei stund til har vi definitivt flest kvardagar. Dei kan vere mørke, våte og travle, men det som gjer dei litt lysare er om vi får til smakfull kvardagsmat i farta mellom treningar, møte og jobb
Dette er vanskelig for meg. Jeg er så utrolig glad i mat, og kunne nok spist meg god og rund om jeg ikke hadde vært så aktiv som jeg er ☺ Problemet er at det finnes så himla mye godt i denne verden, så mange herlige smaker, hot eller søtt, salt eller sprøtt
Det er alltid spennande å sjå korleis det ein et endrar seg frå land til land. Like spennande kan det vere å sjå likskapane, at du finn dei same rettane frå land til land, berre med nye namn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.