Flott faglig opplegg på dagen, med sosiale og hyggelige og ikke minst deilige middagerpå kvelden. Det var helt uventet, og kom som et sjokk på oss alle
Her er et godt eksempel på hva som er min lunsj. Stekes på sterk varme i få minutter. Vil du koke den, la skinnet være på , kok opp vannet og slå deretter av litt temperatur, legg filleten i vannet og den vil være klar om ca 10 minutter
Men det begynner å røre på seg, nye gode norske skinker kommer sakte men sikkert på markedet, men flere prøver å kopiere Parmaskinken og andre kjente merker
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. 10-15 minutter Ta av varmen. Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Dagens middags tips er en oppskrift på kylling i karri som er en av mine favoritter. 2 kommentarer. ca 100 gram sukkererter. 2 kommentarer. 2 kommentarer. ca 100 gram sukkererter. 2 kommentarer
Her kommer oppskriften. Jeg fikk lyst på noe annet enn Noka til middag i dag siden det er lørdag. kjøttsaus, speltlomper, cottage cheese, kjøttsaus, speltlomper, cottage cheese, kjøttsaus og til slutt ost på toppen
Oransje og lilla er som sagt skikkelig fine høstfarger på treningsklærne synes jeg. Bak i ovnen på 180 grader i 20-22 min. Det er 20% salg på allerede nedsatte salgsvarer HER. Bak i ovnen på 180 grader i 20-22 min ♦ Mos en avokado med en gaffel sammen med sitronsaft, smak til med litt salt
Skjær med en skreller agurken på langs så du får tynne strimler. 10. 10 i. 4 kommentarer. 10. 10 i. 4 kommentarer. 10. 10 i mat. 4 kommentarer. 10. 10 i mat. 4 kommentarer
30 kommentarer. 30 kommentarer. Dagens middagstips. kylling stroganoff. 27. 09. 2015 kl. 12. 29 i. Blogg. Hei. Dagens middagtips er kylling stroganoff som er raskt å lage fra bunnen av, og er en kjempegod søndagsmiddag
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Når jeg tenker på Profiteroles, så er Eiffeltårnet, Seinen og små koselige kaféer ikke langt unna. Ha, ha, ha, jeg var helt sikker på at det var jeg som skulle få tidsstraff
Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.